Verwacht in 2016 online master course over de betaalbaarheid van de zorg

De gezondheidszorg verandert snel op medisch en organisatorisch vlak. Marktwerking, een veranderend zorgsysteem, nieuwe eisen van toezichthouders, mondige patiënten, nieuwe aanbieders zoals ZBCs, zorginkoop etc. hebben invloed op de omgeving waarin zorgprofessionals werken. Van de zorgprofessional wordt verwacht dat hij een volwaardig gesprekspartner is van patiënten, managers, beleidsmakers en zorgverzekeraars. De Celsus academie wil met deze online cursus zorgprofessionals opleiden tot een goede gesprekspartner.

De doelgroep bestaat in eerste instantie uit medisch specialisten en met name jongere artsen (in opleiding) die behoefte hebben aan informatie op het gebied van de financiering van de zorg in Nederland en vraagstukken over de betaalbaarheid van de zorg.

Behalve het aanbieden van informatie over deze onderwerpen zal de online cursus ook voorzien in onderlinge discussie tussen de cursisten over de rol die medisch specialisten kunnen hebben om zelf invloed uit te kunnen oefenen op betaalbaarheid.

Houd onze website in de gaten voor verdere aankondigingen! Of meld je aan voor onze nieuwsbrief.