Online cursus - De Betaalbaarheid en Kwaliteit van de Zorg

Voor AIOS en medisch specialisten

Deze cursus is bedoeld voor AIOS en medisch specialisten die meer willen weten over ons zorgstelsel en hoe zij zelf kunnen bijdragen aan de betaalbaarheid van de zorg. De eerste editie in het voorjaar van 2016 is goed ontvangen, waarbij de diversiteit aan onderwijsvormen (zoals artikelen, filmpjes en interactieve discussies op het forum), de bijdragen van duidelijk deskundige docenten en sprekers en het online karakter van het onderwijs zeer werden gewaardeerd. 

“Frisse cursus die kennis bundelt waar je zelf niet snel toegang tot hebt; veel diversiteit door de verschillende soorten artikelen en verschillende sprekers die praten vanuit hun eigen vakgebied, dat maakt het leuk.”
— AIOS orthopedie,Tergooi

Op 11 oktober 2017 start de derde editie van de cursus. De cursus bestaat uit een startbijeenkomst, dan 4 weken online en een afsluitende bijeenkomst. Meer informatie over de inhoud en kosten van deze cursus kan je nalezen op de website van Elevatehealth (of in de brochure). Of neem contact op met de cursuscoördinator dr. Hilly Calsbeek

De cursusprijs is gelijk gebleven, maar leden van de vereniging De Jonge Specialist ontvangen 25% korting. AIOS van het Radboudumc kunnen een opleidingsvoucher gebruiken.

Cursus najaar 2017:
Startbijeenkomst: 11oktober
Slotbijeenkomst: 6 december

Aanmelden kan via de website van Elevatehealth.